Cautare

556 de rezultate pentru "sofie matei" (7.60 secunde)
Din ei se trage, de altfel, Matei Corvin, regele Ungariei.
Prezentarea de carte romaneasca va fi insotita de recitaluri ale maestrului Grigore Lese si ale violonistului Andrei Mihail, precum si de interpretarea piesei de teatru Angajare de clovn de Matei Visniec, in prezenta autorului.
, incepand cu ora 19.00, Palatul Odeon Imperial Glamour va gazdui o petrecere traditionala de neuitat cu renumitul Taraf Cleante si Diana Matei.
In vara lui 2012, Matei nu a putut da bacalaureatul, pentru ca avea doua corigente, apoi a picat in toamna, dupa ce a luat 3.1 la matematica.
Cel ce crede in mine, chiar daca va muri, va trai, se arata in Evanghelia de la Matei, referindu-se la viata vesnica. ... Tot in Evanghelia de la Matei se spune:
Iulia Darie, la baza informatician, a deschis de cativa ani, impreuna cu Maria Matei, Atelierul de Creatie Vestimentara MARULIA, situat pe Strada Ziduri intre Vii nr. ... In 2007 am avut o pierde imensa si in 2016 am cunoscut-o pe Maria Matei.
Iulia Darie, la baza informatician, a deschis de cativa ani, impreuna cu Maria Matei, Atelierul de Creatie Vestimentara MARULIA, situat pe Strada Ziduri intre Vii nr.
Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase "Matei Bals" Micozele ocupa locul trei intre bolie depistate.
Iata ce spun un instructor canin recunoscut pentru rezultatele sale si un medic care lucreaza la Centrul Antirabic al Institutului National Matei Bals. ... Zece la suta dintre persoanele vaccinate la Matei Bals au fost muscate de pisici.
Fratii Matei, adica Silviu, Claudiu si Razvan, producatori din Cosereni, Ialomita, au un stand cu produse apicole, in incinta Pietei Amzei din Capitala.
La targul de la Piata Amzei gasiti zilnic standul stupinei Fratilor Matei, cu produse apicole. Printre acestea, puteti achizitiona de la standul sau:
Streinu-Cercel, managerul INBI "Matei Bals". ... De asemenea, incepand din 2014, va fi implementat Registrul national al hepatitelor, specialistii de la Institutul "Matei Bals" fiind in faza de finalizare a acestuia.
Nu mai este un secret ca Matei Vintila, socrul lui Serban Huidu, are in ultima vreme probleme financiare. ... Pe masura ce anii au trecut, Matei Vintila a depus ca garantii imobiliare multe din bunurile familiei.
"Vine iarna cu raceli si gripa si toata lumea vrea antibiotice", avertiza recent doctorul Sorin Petrea, directorul medical al Institutului National de Boli Infectioase (INBI) "Matei Bals". ... Adrian Streinu-Cercel, managerul INBI "Matei Bals".
Este mesajul campaniei nationale de informare si educare HIV Street Art, initiata de UNOPA in parteneriat cu Institutul National de Boli Infectioase "Matei Bals" in conditiile in care intre 400 si 500 de cazuri noi de infectare cu HIV/SIDA sunt inregistrate anual la nivel national.
Conferentiar doctor Monica Luminos, sefa Sectiei clinice de boli infectioase pentru copii, din cadrul Institutului National de Boli Infectioase "Matei Bals", ne atrage atentia asupra principalelor simptome ale gripei:
• Troleul 90 - sStadionul National, Matei Voievod, Bd. ... • Troleul 86 - sStadionul National, Matei Voievod, Foisorul de Foc, Bd.
Depistarea rapida a virusului hepatitei C Cei mai expusi hepatitei C sunt tinerii care folosesc in comun seringi pentru administrarea drogurilor S-a lansat programul national de screening pentru virusul hepatitei C (VHC), componenta a Programului "Initiative in domeniul sanatatii", finantat in cadrul granturilor norvegiene, sustinut de Ministerul Sanatatii, Institutul National de Boli Infectioase "Matei Bals" si Primaria Bucurestiului.
Magda Marincovici) Cei mai expusi hepatitei C sunt tinerii care folosesc in comun seringi pentru administrarea drogurilor S-a lansat programul national de screening pentru virusul hepatitei C (VHC), componenta a Programului "Initiative in domeniul sanatatii", finantat in cadrul granturilor norvegiene, sustinut de Ministerul Sanatatii, Institutul National de Boli Infectioase "Matei Bals" si Primaria Bucurestiului.
Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase "Matei Bals", chiar sublinia recent, bazandu-se pe datele oficiale, ca in zona endemica peste 400 de cadre medicale s-au imbolnavit si 232 au decedat.
google-analytics.com